Resultaten voor vastgoed ontwikkeling amsterdam

   
 
vastgoed ontwikkeling amsterdam
 
Specialist in logistieke ruimtes WDP.
Bezit, ontwikkelt en beheert semi-industrieel en logistiek vastgoed. De typische aanpak van een familiebedrijf met hoge waarden. Marktleider in magazijnverhuur in de Benelux. Wij zijn voornamelijk actief in België, Nederland en Noord-Frankrijk. In Roemenië groeien wij met nieuwe opslagoplossingen. 3.000.000 m opslagruimte. WDP staat sinds 1999 genoteerd aan de Euronext-beurs in Brussel en sinds 2015 ook in Amsterdam. Door intense samenwerking en gezamenlijke ontwikkeling helpen wij u om sneller, vlotter en voordeliger te functioneren.
Kondor Wessels Vastgoed Projectontwikkelaar uit Amsterdam Kondor Wessels Vastgoed.
voidnullPlan" uw route. Kondor Wessels Vastgoed Projectontwikkelaar uit Amsterdam. De Cuserstraat 93, 1081 CN Amsterdam. Kondor Wessels Vastgoed Projectontwikkelaar Amsterdam. statutair gevestigd te Rijssen. Privacy policy Cookiebeleid. Hierbij verklaar ik dat ik de privacyverklaring van Kondor Wessels Vastgoed heb gelezen.
COD Development Pioneers / Vastgoedontwikkelaar in Amsterdam.
Wij zijn een vastgoedontwikkelaar gevestigd in Amsterdam. Wij worden gemotiveerd door kansen en schoonheid, niet geremd door kaders. Onze ambities worden werkelijkheid dankzij een solide financiële basis in combinatie met een creatief en energiek ontwikkelingsteam. Dit heeft geleid tot een gedegen naam in de markt en een track record waar we trots op zijn.
Home.
Een aangename en gezonde omgeving om te wonen en te werken. Nieuwe Meerjarenperspectief Stedelijke Ontwikkeling Utrecht. Plaats een vacature. 1058 EJ Amsterdam. Tel: 06 17 13 90 41. Copyright 2019 Op Vastgoedfuncties.nl vindt u het meest complete overzicht van vastgoed vacatures.
AM, Inspiring Space AM Inspiring space. AM Inspiring Space vastgoed en gebiedsontwikkelaar stad en gebiedmaker.
Project Theater en hotel zijn belangrijke trekkers voor het Urban Interactive District UID. Een dynamisch nieuw stuk stad verrijst straks in Amsterdam Zuidoost waar ontmoeten en interactie speerpunten zijn. Ringers Winkelcentrum heeft nu een duidelijke identiteit gekregen. Geplaatst op 6 november 2019.
Stadswacht vastgoed beleggingen en projectontwikkeling.
Skip to content. Stadswacht, uw partij voor de aankoop van vastgoed projecten. Projectontwikkeling Vastgoed beleggingen. Stadswacht is gespecialiseerd in het kopen en ontwikkelen van vastgoed in Amsterdam e.o. Wij kopen vastgoed om deze vervolgens hoogwaardig te renoveren naar de huidige als toekomstige kwaliteit eisen.
Home Borghese.
Daarbij kunnen we bogen op een fundament in ontwikkeling en het bouwen zelf. Borghese Real Estate integreert die disciplines met haar eigen bouwonderneming. Dat houdt de prijzen scherp en de gebouwen in de beste staat, met het grootste rendement. Enno Otten, Director Borghese Real Estate. Borghese Real Estate ontwikkelt Bethelpark in Delft. Borghese Real Estate heeft een woningbouwlocatie van 2 hectare aan de Reinier de Graafweg in Delft gekocht. Nadorp Bedrijfsmakelaars heeft, namens de verkoper Stichting Reinier de Graaf Groep, het verkoopproces. Date: 25 april, 2018. Vette woningen in hartje Binckhaven. Wonen in hartje Binckhaven, het kan binnenkort in het oude KPN-complex aan het Maanplein. De website van De Binckhaven geeft uitgebreide informatie over de ontwikkelingen op deze bijzondere plek. Date: 13 april, 2018. Publicatie over Maanplein in vaktijdschrift Stedenbouw. In de meest recente uitgave van het vaktijdschrift Stedenbouw wordt aandacht besteed aan ons project Het Maanplein Den Haag. Het betreft de eerste fase waarin zes gebouwen worden getransformeerd naar 266. Date: 21 maart, 2018. Kantorencomplex Prins Keizer, Amsterdam. Midden in Amsterdam, aan de Vijzelstraat 66-80, heeft Borghese Real Estate samen met Keystone Vastgoed en COD het voormalige ABN AMRO hoofdkantoor her-ontwikkeld.
Home ABECO VastgoedAdvies.
ABECO Vastgoedadvies is aangesloten bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs NRVT en de NVM. Het laatste nieuws in vastgoed. 29-01-2019 Verkoop belegging CCN gebouw, Amsterdam Noord. 02-07-2017 Ontwikkeling nieuwe woonwijk De Nieuwe Kern Ouder-Amstel. 25-06-2017 Ontwikkeling van woningen en commerciële ruimten Osdorpplein Amsterdam.
Business Controller Vastgoed Ontwikkelingsbedrijf Amsterdam ProfessionalVacatures.nl.
Syntrus Achmea Real Estate Finance belegt voor institutionele beleggers in alle sectoren in Nederland en via fund-of-funds in Europa, Noord-Amerika en Azië. Als enige vastgoedbelegger in Nederland belegt Syntrus Achmea Vastgoed daarnaast in vastgoedfinancieringen. Met een omvangrijke grondportefeuille en uitgebreide expertise op het gebied van vastgoedontwikkeling, wordt duurzaam gebouwd aan de toekomst van de opdrachtgevers, de huurders en het eigen vastgoedbedrijf. Je maakt onderdeel uit van een businesscontrol-team van 7 professionals met ieder een eigen aandachtsgebied in de business. Wij bieden een afwisselende baan in een dynamische, op ontwikkeling gerichte omgeving. Wij zijn een gedreven en leergierig team dat werkt in een informele sfeer. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een vaste eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening. De salarisrange loopt tot max 5.600 Bruto maandsalaris obv 36 uur per week excl. 13e maand, vakantiegeld en winstdeling. De uiteindelijke inschaling en hoogte van je salaris zijn afhankelijk van kennis, opleiding en ervaring. Het betreft een functie voor 36 uur per week met als standplaats Amsterdam.
Vastgoedontwikkelaar Amsterdam Cityvastgoed City Vastgoed.
Nassaukade 140 Ontwikkeling en renovatie geheel pand Oud West Nassaukade 140, Amsterdam. Bekijk alle projecten. Cityvastgoed staat voor kwaliteit, duurzaamheid en behoud van oude unieke elementen in het Amsterdamse vastgoed. Wij streven ernaar de woningen in Amsterdamse oude staat, en met behoud van karakter, te herstellen.
Haemstede Vastgoed Ontwikkeling B.V. AMSTERDAM Oozo.nl.
is gevestigd op Tolstraat 1321 134 te AMSTERDAM en is actief in de branche Projectontwikkeling. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 65184351 en is gelegen in Diamantbuurt in de gemeente Amsterdam. Bij Haemstede Vastgoed Ontwikkeling B.V.
Leegstandsbeheer en vastgoedbeheer Camelot Europe.
lees het volledige artikel. meer informatie en reserveringen. Studietour Deense vastgoedeigenaren naar Amsterdam en Den Haag. Deense vastgoed vakblad Estate Media organiseert op 11 december 2018 een studietrip naar Amsterdam en Den Haag. Meer informatie en reserveringen. Werving en selectie.

Contacteer ons