Op zoek naar restaurant de steenoven in helmond?

   
 
restaurant de steenoven in helmond
 
Restaurant de Steenoven Helmond.
Restaurant De Steenoven biedt u een uitgebreide keuze aan smakelijke en mediterrane gerechten. Paul en Dorine van Thiel verrassen u graag op culinair gebied. Voor zowel de lunch als het diner kunt u bij hen terecht. Naast de à la carte gerechten bieden zij u ook een wisselend Menu Marché met dagverse producten en seizoensgebonden ingrediënten. Tevens serveren wij ons concept het Steentjesmenu kijk op onze site voor alle gerechtjes. Het restaurant is sfeervol ingericht en gehuisvest in een voormalige steenfabriek.
Restaurant De Steenoven VisitBrabant.
Restaurant de Steenoven gevestigd in een oude Steenfabriek. Wij hebben buiten onze a la carte kaart altijd een 3-gangen keuze menu 3 x pure verwennerij voor maar 2800-.Ons, restaurant is op woensdag gesloten, op deze dag kunt u wel terecht bij ons andere restaurant in Helmond: www.paviljoendewarande.com Graag heten wij u van harte welkom Met culinaire en gastvrije groet Paul en Dorine van Thiel.
De Steenoven French Restaurant in Helmond.
Top restaurant, snelle service, heerlijk eten en totaal niet duur! de steenoven helmond. de steenoven helmond photos. de steenoven helmond location. de steenoven helmond address. de steenoven helmond. de steenoven helmond. Foursquare 2019 Lovingly made in NYC, SF Chicago. 5708 HN Helmond.
Restaurant De Steenoven Steenovenweg 21 5708 HN Helmond.
home Restaurant De Steenoven, Helmond. Restaurant De Steenoven. Restaurant De Steenoven. 5708 HN Helmond. Tel: 0492 507507. Fax: 0492 507505. Restaurant De Steenoven, Helmond staat in de rubriek.: Feestlocatie, Helmond Eindhoven. Feestlocatie, Eindhoven of Feestlocatie, Helmond. links partners adverteren e-mail ons!
Restaurant De Steenoven VVV De Peel.
Eten en Uitgaan. Winkels en Dienstverlening. Markten en Koopzondagen. Vergaderen met verblijf. Restaurant De Steenoven. Restaurant De Steenoven. Restaurant De Steenoven voor een uitgebreide keuze aan smakelijke en mediterrane gerechten. Voor zowel de lunch als het diner kunt u bij hen terecht. Acceptant VVV Cadeaubon. Restaurant De Steenoven. 5708 HN Helmond. Plan mijn route. T 0492 507 507. Deel dit item op.:
De Steenoven in Helmond Menu, openingsuren, adres, fotos van restaurant.
bouwlampen aan de wanden. Datum van de maaltijd: 30-sep.-2017. Het eten was lekker en van goede kwaliteit. Datum van de maaltijd: 25-sep.-2017. We hebben heerlijk gegeten. Formule is ook aan te raden. Op de maandagavond best druk bezocht, gezellig. We dachten dat we er alleen zouden zijnniet, dus. M.S d K. Datum van de maaltijd: 23-sep.-2017. Geweldig restaurant zeker een aanrader. Perfecte sfeer en perfecte service. Datum van de maaltijd: 22-sep.-2017. De Steenoven hebben wij altijd als prima ervaren, zijn zeer tevreden. Datum van de maaltijd: 21-sep.-2017. Service is niet echt vriendelijk en prijs op kaart is niet heel duidelijk wordt uitgelegd. Datum van de maaltijd: 19-sep.-2017. We waren met 4 personen om onze A.H. bonnen te verzilveren door hier te gaan eten. Vanwege info vooraf hebben we dit restaurant doelbewust gekozen. Onze verwachtingen werden overtroffen. Een eerdere ervaring bij een gans ander restaurant was ronduit teleurstellend. Daarvoor kreeg ik overigens geen evaluatie mailtje. De Steenoven in Helmond heeft" het" helemaal.
Steenovenweg 21 Helmond RHCe Regionaal Historisch Centrum Eindhoven.
In 1963 werden de activiteiten in Mierlo-Hout gestaakt. Eerst werd de fabriek verhuurd aan de steenfabriek Esbeek te Rotterdam en in 1976 verkocht de N.V, die inmiddels was omgezet in een beleggings-B.V, grond en opstallen aan de gemeente Helmond, die een gedeelte van het terrein nodig had voor de uitbreiding van Volvo-cars. De steenfabriek zelf werd door de gemeente in 1980 verkocht aan een restaurateur die er een restaurant van maakte, genaamd De Briketterie. Dit werd later De Steenoven.
Eindhoven Studio040.
06-09 Extreem koud gas lekt op industrieterrein De Hurk. 06-09 Restaurant met 360 graden projecties naar keuze komt naar Eindhoven. 06-09 In een legervoertuig langs de Lichtjesroute. 06-09 Experiment op 18 Septemberplein: Kijk een vreemde minuut lang diep in de ogen.
Restaurant de Steenoven Video of De Steenoven, Helmond TripAdvisor.
Log in to get trip updates and message other travellers. Things to do. Best of 2019. Log in Join. Restaurant de Steenoven Video of De Steenoven, Helmond. North Brabant Province. De Steenoven Pictures. Vidéo: Restaurant de Steenoven. De Steenoven CLOSED.
De Steenoven Feesten Partijen Startpagina Facebook.
Je bent hier naartoe geleid vanaf de niet-officiële pagina: Restaurant de Steenoven. Bekijk meer van De Steenoven Feesten Partijen op Facebook. Nieuw account maken. Bekijk meer van De Steenoven Feesten Partijen op Facebook. Nieuw account maken. De Steenoven Feesten Partijen. Cateringbedrijf in Helmond.
Duo dat vergeet te betalen meldt zich niet: restaurant De Steenoven in Helmond doet aangifte Omroep Brabant.
Duo dat vergeet te betalen meldt zich niet: restaurant De Steenoven in Helmond doet aangifte. Restaurant De Steenoven. Foto: Facebook/De Steenoven. HELMOND De man en vrouw die zaterdag bij restaurant De Steenoven in Helmond een maaltijd nuttigden en vervolgens vertrokken zonder te betalen, hebben zich nog niet bij het restaurant gemeld.
Paviljoen de Warande, Helmond.
De nieuwe eigenaar van het hier gesitueerde restaurant Parken, is Paul van Thiel van restaurant De Steenoven, net buiten de Brabantse plaats. De restyling die de horecaondernemer doorvoerde, leverde een nieuw concept op met de naam Paviljoen de Warande, een opgefrist interieur en een extra terras erbij. Aan de voorzijde van het pand werd een nieuwe ingang naar de twee terrassen gecreëerd, vanuit het park is er een brede poort gekomen. Het is door zijn ligging in het park de mooiste horecalocatie van Helmond, aldus de trotse eigenaar.

Contacteer ons