Zoeken naar steenoven restaurant helmond

   
 
steenoven restaurant helmond
 
Feestlocatie Helmond Party Locations.
Trouwen in Helmond. Maak van uw huwelijk en of feest in Helmond een onvergetelijke dag bij Restaurant de Steenoven! De Steenoven is sfeervol ingericht en gehuisvest in een voormalige steenfabriek. Het karakteristieke, vooroorlogse pand met torenhoge schoorsteen ligt op een steenworp van de doorgaande weg Deurne Eindhoven.
Duo dat vergeet te betalen meldt zich niet: restaurant De Steenoven in Helmond doet aangifte Omroep Brabant.
Duo dat vergeet te betalen meldt zich niet: restaurant De Steenoven in Helmond doet aangifte. Restaurant De Steenoven. Foto: Facebook/De Steenoven. HELMOND De man en vrouw die zaterdag bij restaurant De Steenoven in Helmond een maaltijd nuttigden en vervolgens vertrokken zonder te betalen, hebben zich nog niet bij het restaurant gemeld.
Restaurant Steenoven Steenovenweg 21, Helmond, Noord-Brabant, Nederland Telefoonnummer Yelp.
Steenovenweg 21, 5708 HN Helmond, Nederland. 5708 HN Helmond. Telefoonnummer 31 492 507507. Stuur naar je smartphone. Is dit jouw bedrijf? Reageer op reviews en berichten van klanten. Claimen is gratis en is zo gebeurd. Claim dit bedrijf. Ik denk het niet. Ik heb al beter gehad. Ik ben een fan. Beter dan dit wordt het niet! Hey daar, trendsetter! Je zou de eerste kunnen zijn die een review schrijft voor Restaurant Steenoven.
Steenovenweg 21 Helmond RHCe Regionaal Historisch Centrum Eindhoven.
In 1963 werden de activiteiten in Mierlo-Hout gestaakt. Eerst werd de fabriek verhuurd aan de steenfabriek Esbeek te Rotterdam en in 1976 verkocht de N.V, die inmiddels was omgezet in een beleggings-B.V, grond en opstallen aan de gemeente Helmond, die een gedeelte van het terrein nodig had voor de uitbreiding van Volvo-cars. De steenfabriek zelf werd door de gemeente in 1980 verkocht aan een restaurateur die er een restaurant van maakte, genaamd De Briketterie. Dit werd later De Steenoven.
diest de lagere school warande restaurant helmond.
Jouw feest of bruiloft midden in mooie stadswandelpark De Warande te Helmond, geen probleem vele invullingen zijn mogelijk. waar: Restaurant De Warande, Helmond. Restaurant De Warande in Helmond. Restaurant De Warande. Restaurant De Warande in Helmond. Online reserveren niet mogelijk.
De Steenoven Feesten Partijen Startpagina Facebook.
Je bent hier naartoe geleid vanaf de niet-officiƫle pagina: Restaurant de Steenoven. Bekijk meer van De Steenoven Feesten Partijen op Facebook. Nieuw account maken. Bekijk meer van De Steenoven Feesten Partijen op Facebook. Nieuw account maken. De Steenoven Feesten Partijen. Cateringbedrijf in Helmond.
De Steenoven in Helmond Menu, openingsuren, adres, fotos van restaurant.
Restaurant in Helmond /. Restaurant De Steenoven in Helmond. Steenovenweg 21 5708 HN Helmond Nederland Plan. Gemiddelde prijs 31. Over het restaurant De Steenoven. Een karakteristieke locatie. Als je een liefhebber bent van de mediterrane keuken is een bezoek aan Restaurant De Steenoven zeker aan te raden.
steenoven teenoven steenoven helmond steentjesmenu.
steenoven teenoven steenoven helmond steentjesmenu. Met enige regelmaat komen wij hier om van het steentjesmenu te genieten. Restaurant De Steenoven De Steenoven. Tevens hebben wij inmiddels een ruime catering tak ontwikkeld vanuit Restaurant de Steenoven, wij verzorgen uw catering in Helmond en/of buiten Helmond geheel op maat.
Restaurant De Steenoven indebuurt Helmond.
Restaurant De Steenoven. Steenovenweg 21 5708 HN Helmond. 31 492 507 507. Over Restaurant De Steenoven. In Restaurant de Steenoven verrassen Paul en Dorine van Thiel je graag op culinair gebied. Voor het diner kun je zes dagen per week terecht voor a la carte, keuzemenus en het Steentjes menu met als afsluiting onbeperkt genieten van het Grand Dessertbuffet.
De Steenoven Dinercheque.
Heeft u er wel eens aan gedacht om met uw dinercheque te gaan dineren in een echte oude steenfabriek? Dit is nu mogelijk bij de oude steenfabriek van Helmond. Aan de Steenovenweg 21 vindt u namelijk restaurant De Steenoven, waar u het gehele jaar door hartelijk zal worden onthaald met uw dinercheque.
Impressie Warande Parkrestaurant.
De Steenoven French Restaurant in Helmond.
Steentjesmenu, geweldig concept! Voldoende opties, prima eten, adequate porties en bovenal, prima bediening. Erik van B. July 25, 2013. Heerlijk eten, Steentjes menu een echte aanrader! Jori Velthoven March 31, 2011. Top restaurant, snelle service, heerlijk eten en totaal niet duur! de steenoven helmond. de steenoven helmond photos. de steenoven helmond location.

Contacteer ons