Resultaten voor de steenoven helmond

   
 
de steenoven helmond
 
Restaurant de Steenoven Helmond.
Voor zowel de lunch als het diner kunt u bij hen terecht. Naast de à la carte gerechten bieden zij u ook een wisselend Menu Marché met dagverse producten en seizoensgebonden ingrediënten. Tevens serveren wij ons concept het Steentjesmenu kijk op onze site voor alle gerechtjes. Het restaurant is sfeervol ingericht en gehuisvest in een voormalige steenfabriek. Het karakteristieke, vooroorlogse pand met torenhoge schoorsteen ligt op een steenworp van de doorgaande weg Deurne Eindhoven. De accommodatie biedt een sfeervol restaurant met in de zomermaanden een deels overdekt verwarmd buitenterras in een privacy biedende tuin. Er zijn diverse gezellige ruimtes voor activiteiten met grote groepen. Iedere ruimte heeft specifieke gebruiksmogelijkheden en is geschikt voor bijvoorbeeld recepties, feesten partijen, zakelijke lunches en diners. Alle ruimtes hebben een eigen ingang en eigen faciliteiten tevens allen voorzien van airconditioning. Tevens hebben wij inmiddels een ruime catering tak ontwikkeld vanuit Restaurant de Steenoven, wij verzorgen uw catering in Helmond en/of buiten Helmond geheel op maat zetten.
A.Hak Infrastructuur voor energie en water.
Een miljoen manuren zonder LTIs. Bij de constructie van een 75 km lange zeewaterleiding voor Saudi Aramco in Saoedi-Arabië heeft het projectteam een miljoen manuren gewerkt zonde een enkel incident met tijdverlies tot gevolg lost time incident of LTI. Elbedüker: tunnelproject onder de Elbe.
Restaurant De Steenoven Steenovenweg 21 5708 HN Helmond.
home Restaurant De Steenoven, Helmond. Restaurant De Steenoven. Restaurant De Steenoven. 5708 HN Helmond. Tel: 0492 507507. Fax: 0492 507505. Restaurant De Steenoven, Helmond staat in de rubriek.: Feestlocatie, Helmond Eindhoven. Feestlocatie, Eindhoven of Feestlocatie, Helmond. links partners adverteren e-mail ons!
De Steenoven in Helmond Menu, openingsuren, adres, fotos van restaurant.
Prima eten en goede bediening! De muziek stond niet te luid! Ook waren de porties eten precies goed! Voor de rest was het allemaal goed verzorgd! Datum van de maaltijd: 17-okt.-2017. Heerlijk gegeten, goede service, aardige en goede bediening. Het was alleen ontzettend warm binnen. Datum van de maaltijd: 14-okt.-2017. Steentjesmenu is niet meer.zo zonde! Kwaliteit van het eten is prima, maar erg weinig! Nieuw concept maar verdiend een hoop aanpassingen! Datum van de maaltijd: 5-okt.-2017. Lekker gegeten, ruime keuze en vriendelijke ongedwongen bediening. Echter de sfeer/inrichting vonden wij wat minder, voornamelijk door te felle verlichting o.a. bouwlampen aan de wanden. Datum van de maaltijd: 30-sep.-2017. Het eten was lekker en van goede kwaliteit. Datum van de maaltijd: 25-sep.-2017. We hebben heerlijk gegeten. Formule is ook aan te raden. Op de maandagavond best druk bezocht, gezellig. We dachten dat we er alleen zouden zijnniet, dus. M.S d K. Datum van de maaltijd: 23-sep.-2017. Geweldig restaurant zeker een aanrader. Perfecte sfeer en perfecte service. Datum van de maaltijd: 22-sep.-2017. De Steenoven hebben wij altijd als prima ervaren, zijn zeer tevreden.
112nieuwsonline Altijd op de hoogte van het laatste 112 nieuws.
7 januari 2018 112nieuwsonline 0. Helmond Bij een ongeval zondagavond op de Rivierensingel in Helmond is een personenauto tegen een geparkeerde auto gebotst. De bestuurder van de auto raakte niet Lees verder. Fietster 45 raakt zwaargewond bij ongeval, auto rijdt door.
Openingstijden Restaurant de Steenoven B.V. Steenovenweg 21 in Helmond.
De vestiging van De Pastoor, eten drinken die het meest in de buurt ligt van de aan de Steenovenweg 21 is de De Pastoor, eten drinken aan de Hortsedijk 52. Meer restaurant in Helmond Bedrijven in de buurt van Restaurant de Steenoven B.V.
Alleen nog op maat eten bij De Steenoven Helmond Foto AD.nl. Spinner. Sluit.
De Steenoven Feesten Partijen Startpagina Facebook.
Je bent hier naartoe geleid vanaf de niet-officiële pagina: Restaurant de Steenoven. Bekijk meer van De Steenoven Feesten Partijen op Facebook. Nieuw account maken. Bekijk meer van De Steenoven Feesten Partijen op Facebook. Nieuw account maken. De Steenoven Feesten Partijen. Cateringbedrijf in Helmond.
De Schevelingse in-Loop Home.
Met mooi weer serveren wij de borrel en /of het diner op ons landelijk gelegen buitenterras. www.steenoven.nl de Steenoven voor al uw feesten en partijen in ruimtes met 100% privacy, 7 dagen per week. www.brasseriedekeizer.nl Brasserie de Keizer, gelegen midden op het Ridderplein in Gemert.
Diningcity Restaurant Gegarandeerd De de Steenoven laagste in prijs Helmond. bij restaurants.
Zoek een deal. Restaurant De Steenoven in Helmond. Online reserveren niet mogelijk. Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk. Over Restaurant De Steenoven. Steenovenweg 21, 5708 HN Helmond. Klik hier voor de openingstijden en meer. Reviews van Restaurant De Steenoven.
Steenoven.
Met ons familiebedrijf zetten we ons in om mijlpaalmomenten binnen een bedrijf of organisatie tot een blijvende herinnering te maken. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een afscheid, een netwerkborrel, een jubileum of een diner. Binnen uw bedrijf of thuislocatie of op onze eigen aansprekende openbare horeca locatie op de Automotive Campus, Steenoven Catering maakt het tot een onvergetelijke, memorabele of indrukwekkende ervaring, feest of event. Voor ons is dat vanzelfsprekend. Voor u steeds opnieuw bijzonder. Uw idee of wensen staan altijd centraal, maar wij vullen ze graag aan met onze kennis en ervaring. Zodat het ook echt onvergetelijk wordt. Steenoven Catering, altijd en overal à la carte. Vanaf het moment dat we onze auto moesten parkeren, het drankje bij binnenkomst, het fantastische diner, alles was perfect. Wat een locatie op de Automotive Campus! Hier hebben we nog lang over nagepraat. Automotive Campus 30. 5708 JZ Helmond.
Bushalte Steenoven, Helmond 9292.nl.
Naar de homepage. Bushalte Steenoven, Helmond. Bushalte Steenoven, Helmond. Tijd Richting Platform Reisdetails. Bus 150 Richting Helmond Dr. Bus 150 Richting Helmond Station. Bus 150 Richting Helmond Dr. Bus 150 Richting Helmond Station. Bus 150 Richting Helmond Dr. Bus 150 Richting Helmond Station.

Contacteer ons