Resultaten voor vastgoed ontwikkeling

   
 
vastgoed ontwikkeling
 
Dag van een Projectmanager Vastgoedontwikkeling. phone-incoming. phone-outgoing. linkedIn. youtube. circle-close. star. star-outlined. tag. arrow-circle-right. arrow-circle-up. download. close-x. calendar. check. arrow-down. arrow-left. arrow-right. arrow
15u00 Planning project. Nog snel even iets nakijken op de plannen en mijn projectbudget aanvullen. Zo meteen heb ik overleg met mijn directeur vastgoed en zij verwacht dat ik budget, planning en kwaliteit van het totale project onder controle heb.
Vastgoedontwikkeling definitie Encyclo.
Een goed voorbeeld van vastgoedontwikkeling is dat u een leeg kavel met plan, bouwtekeningen en vergunningen verkoopt aan een projectontwikkelaar. Vastgoedontwikkeling promoten Projectontwikkelaars kunnen hier ook hun vastgoedontwikkeling projecten aanbieden bij een groot zakelijk netwerk aan vastgoedpartijen en ondernemers uit alle regio's.
Profund, vastgoedontwikkelaarProfund Vastgoedontwikkeling bv.
Ga naar uniq-wonen.nl. WAT DOEN WE. Profund Vastgoedontwikkeling is specialist in de ontwikkeling van binnenstedelijk vastgoed. Met focus op de eindgebruiker en ons procesprotocol waarborgt Profund een beheerst proces. WIE ZIJN WE. Profund is in 2007 opgericht door vastgoedondernemer Kees van Loon.
Ontwikkeling en transformatie van vastgoed Camelot Europe.
Haal rendement uit uw vastgoed. Camelot helpt u rendement uit uw leegstaande vastgoed halen. Door tijdelijke of permanente transformaties te realiseren krijgt uw pand weer een tweede kans. We helpen u daarnaast bij de ontwikkeling van nieuw vastgoed. Make space pay.
Vastgoedontwikkeling CFE.
de vastgoedontwikkeling: de promotie van projecten die voordeel halen uit de nieuwste technologieƫn op het vlak van energieverbruik en duurzame ontwikkeling, het zoeken van particuliere beleggers, financieringsplannen en de ontwikkeling van projecten met grote milieukwaliteiten. het beheer van projecten: gedelegeerd bouwheer, energie en milieuaudits, analyse van projecten ten opzichte van hun verkooppotentieel, de ontwikkeling van bouw of kantoorprojecten, de verbetering van gebouwen, de ontwikkeling van voorontwerpen.
Projecten DC Belgium. Projecten DC Belgium.
Over DC Belgium. Investeren in vastgoed. Selecteer een pagina. Investeren in vastgoed. Dankzij verregaande samenwerkingen. DC Belgium hecht veel belang aan het streekgebonden karakter van elke ontwikkeling. Die lokale verankering weerspiegelt zich onder meer ook in de keuze voor regionale partners.
Ontwikkeling Sellenra Vastgoed Ontwikkeling.
Sellenra Vastgoed Ontwikkeling is sinds 2014 een zelfstandige vastgoedonderneming die zich concentreert op het ontwikkelen van commercieel en residentieel vastgoed. Onze ruime ervaringen met vastgoedontwikkeling geeft ons een scherp oog voor de mogelijkheden van een locatie. We werken hierbij het liefst op forgotten places, de vergeten plekken in steden of dorpen.
Duinen Oostende.
Acta Vastgoed en Corbeau Vastgoedontwikkeling groeiden in negen jaar tijd uit tot een belangrijke speler op vlak van verkoop, totaalrenovatie en projectontwikkeling van vastgoed. Door het dagelijks contact met de eindgebruiker voelen we de noden aan van vandaag goed aan. En dat zijn gezinswoningen, zegt zaakvoerder Nicolas van Ravels. Vraag hier uw gratis infopakket of vrijblijvende afspraak aan. Leopold I Plein 9. 059 80 00 04. 2017 Duinen Oostende.
PROJECTONTWIKKELING Meeus Vastgoed.
Voor de ontwikkeling van meergezinswoningen, groep-woningbouw, woonerven, verkavelingen en commerciƫle ruimtes zoeken we naar bouwgronden, projectgronden en/of afbraakpanden. Wij zijn gespeciaiseerd in nieuwbouw-woningen en appartementen. Beschik je zelf over een projectgrond die je misschien wenst te verkavelen of heb je weet van dergelijke ontwikkelbare gronden of afbraakpanden in eigendom van familie, vrienden of derden, neem dan gerust contact met ons op om vrijblijvend en in alle discretie de diverse mogelijkheden te bespreken. Wij voorzien trouwens zeer aantrekkelijke premies voor onze tipgevers! Waarom kiezen voor Meeus vastgoed zijn partners?
Solid Group Vastgoedontwikkeling.
Grondwerken ontwikkeling gebouw. Klantencontact en ingebruikname. Voor meer info hierover, download de folder. KMO-park Lijsterstraat verwelkomt nieuwe bedrijven. Tijdens de eerste 3 maanden van 2014 zijn er 5 nieuwe verkopen afgesloten van de KMO-units in Houthalen. Kopers zijn AEB bvba, CO schilder, Distillerie Massy, Modisol en Verwarmingspu.
vastgoed.
Nelson Group is op de terreinen van vastgoed, project ontwikkeling, stadsvernieuwing en ruimtelijke ordening tot een vaste waarde uitgegroeid. Op tal van bouwsites en real estate-projecten in steden en grote gemeenten hebben we mee onze stempel gedrukt. Verder professionaliseren van uw innovatief beleid en management om zo het rendement van uw vastgoedprojecten te vergroten.
Home Stukamon.
Professionals in vastgoed ontwikkeling. Contact Over Stukamon. professionals in vastgoed ontwikkeling. Professionals in vastgoed ontwikkeling. Professionals in vastgoed ontwikkeling. Stukamon Vastgoed Ontwikkeling is een innovatieve onderneming op het gebied van projectontwikkeling, algemene bouwwerken, verhuur en verkoop van kleine tot middelgrote bouwprojecten en zorgvastgoed.

Contacteer ons