Zoeken naar vastgoed groningen ontwikkeling

   
 
vastgoed groningen ontwikkeling
 
Home Borghese.
Daarbij kunnen we bogen op een fundament in ontwikkeling en het bouwen zelf. Borghese Real Estate integreert die disciplines met haar eigen bouwonderneming. Dat houdt de prijzen scherp en de gebouwen in de beste staat, met het grootste rendement. Enno Otten, Director Borghese Real Estate. Borghese Real Estate ontwikkelt Bethelpark in Delft. Borghese Real Estate heeft een woningbouwlocatie van 2 hectare aan de Reinier de Graafweg in Delft gekocht. Nadorp Bedrijfsmakelaars heeft, namens de verkoper Stichting Reinier de Graaf Groep, het verkoopproces. Date: 25 april, 2018. Vette woningen in hartje Binckhaven. Wonen in hartje Binckhaven, het kan binnenkort in het oude KPN-complex aan het Maanplein. De website van De Binckhaven geeft uitgebreide informatie over de ontwikkelingen op deze bijzondere plek. Date: 13 april, 2018. Publicatie over Maanplein in vaktijdschrift Stedenbouw. In de meest recente uitgave van het vaktijdschrift Stedenbouw wordt aandacht besteed aan ons project Het Maanplein Den Haag. Het betreft de eerste fase waarin zes gebouwen worden getransformeerd naar 266. Date: 21 maart, 2018. Kantorencomplex Prins Keizer, Amsterdam. Midden in Amsterdam, aan de Vijzelstraat 66-80, heeft Borghese Real Estate samen met Keystone Vastgoed en COD het voormalige ABN AMRO hoofdkantoor her-ontwikkeld.
Snijder Vastgoed Ontwikkeling B.V. in Groningen Bouw Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
De ontwikkeling en exploitatie, waaronder begrepen aankoop, verkoop, verhuur van vastgoed. Is dit uw bedrijf? Pas gratis deze tekst aan. Bent u bedrijfseigenaar? Meld u gratis aan. Kaartweergave Snijder Vastgoed Ontwikkeling Groningen. Geef als eerste een beoordeling aan Snijder Vastgoed Ontwikkeling B.V.
RVR: Groningen.
In de krimpregios het bestaande vastgoed af te stemmen op de vraag ev. sloop en een aangepast systeem van voorzieningen te ontwikkelen, dat goed bereikbaar is krimpbeleid, BZK / sanering zorginstellingen CSZ/VWS. rijksvastgoed in krimpregio Noord-Oost Groningen: Gerechtsgebouw in Winschoten; in andere krimpregios geen rijksgebouwen.
Gemeente Groningen.
Privacywet, AVG, verwerking persoonsgegevens, datalek, FG. Stadadviseert, Cliëntenraad Werk, Inkomen en Participatie. Goed idee, gebiedsteams, wijkwebsites, projecten. Groningen, Haren en Ten Boer: vanaf 1 januari 2019 één gemeente. Onderzoek, statistiek, kerncijfers, kaarten, panels en monitoren. Algemeen nieuws van de gemeente.
pdbdesign bouwkundig ontwerp en adviesbureau, 3D visualisatie en animatie.
Watertoren West aan de Hofstede de Grootkade in Groningen krijgt een nieuwe bestemming. We hebben het ontwerp verzorgd voor de herontwikkeling naar enkele luxe appartementen en openbare functies in de top en aan de voet van de toren. Het nest verlaten!
Home Kroeze Partners.
Loppersum Albert Heijn Brasserie Meer. Kroeze Partners als vastgoed consulent bij de ontwikkeling en begeleiding van bouwprojecten. Kroeze Partners is een familiebedrijf en opgericht in 1998. Wij zijn uw solide partner op het gebied van projectontwikkeling. Onze mensen zijn stuk voor stuk professionals, ieder op zijn eigen vakgebied. Wij kunnen bogen op jarenlange ervaring op het gebied van planontwikkeling, architectuur, bouwkunde en projectbegeleiding. Kroeze Partners kenmerkt zich door een afspraak afspraak mentaliteit en we hebben een heldere visie: korte lijnen en snel beslissingen kunnen nemen. Meer over onze aanpak. Evenaar Primus Almere Project informatie. Damsport Groningen Project informatie.
Faillissement Vastgoed Ontwikkeling Nederland B.V. te Groningen F.18/14/254 FaillissementsDossier.nl.
Faillissementen en surseances. Vastgoed Ontwikkeling Nederland B.V. Faillissement Vastgoed Ontwikkeling Nederland B.V. Op 20-08-2014 is Vastgoed Ontwikkeling Nederland B.V. te Groningen Groningen door de rechtbank in Noord-Nederland failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr. Het insolventienummer van deze zaak is F.18/14/254.
Vastgoed Vacatures in Groningen Vacatures.nl.
7 dagen geleden. KRMT-er i.o waar we aaiden en plougen kinnen. 2B Connected Groningen. Minimaal HBO werk en denkniveau bijna in het bezit van je KRMT diploma 2 4 jaar werkervaring als ARMT of KRMT Afgeronde studie HBO Vastgoed Makelaardij is een.
Van der Vorm Vastgoed koopt Martini Hotel complex in Groningen Van der Vorm Vastgoed Groep.
Van der Vorm Vastgoed B.V. heeft het Martini hotel complex, gelegen in het zuidelijk centrumgebied van Groningen, gekocht van Dahold Holding B.V. Het complex aan Gedempte Zuiderdiep 8-10 omvat onder andere het Martini hotel met 116 kamers, het Hostel Bud gett met 34 kamers en het befaamde WEEVA restaurant.
Vastgoed vacatures in Groningen Careerjet.nl.
Projectleider Vastgoed Onderhoud. Headhuntersteam Groningen Groningen, Groningen 3.250-4.000 per maand. Binnen het team Vastgoed en Grondzaken wordt de ontwikkeling en het beheer van vastgoed verzorgd. Als Projectleider Vastgoed Onderhoud bent.-onderhoudsplannen en verzorgt u een gedeelte van de benodigde informatie voor de jaarrekening van vastgoed.
Projectontwikkeling winkelruimte Groningen, Westerhaven.
De naam Westerhaven verwijst naar de oude haven als een restant van de vestingwerken van de stad Groningen. De Westerhaven is rond 1960 gedempt. Na het dempen bleef de Westerhaven decennialang een ruimte zonder functie. Aan het eind van de twintigste eeuw werd met de ontwikkeling tot winkelgebied uiteindelijk een invulling gevonden. Het destijds gekozen planconcept bestond uit grootschalige winkels, solitair gevestigd in de kelder, op de begane grond of op de eerste etage. Alle winkelunits werden aan een centraal plein ontsloten door gezamenlijke roltrappen en een gemeenschappelijke lift. Dit Amerikaanse Mall'-concept' bleek zoals wel vaker in de Hollandse praktijk en met de beperkte schaalgrootte van het gebouw niet te voldoen aan de wensen van retailers en het winkelend publiek. Forse leegstand was het gevolg. Een aantal pogingen om het centrum te verbeteren waren zonder resultaat gebleven; Westerhaven was dringend aan herontwikkeling toe. Top Vastgoed ontwikkelde in opdracht van Bouwinvest plannen om het concept te verbeteren en het aan te passen aan de eisen van nu.
Bouw ontwikkeling.
14-01-2019 Studenten HBO Vastgoed Makelaardij bezoeken Trebbe Enschede Vorige week bezochten 30 studenten van de Hanzehogeschool Groningen Trebbe Enschede. 21-12-2018 Kerstvakantie We gaan er even tussenuit en genieten van onze kerstvakantie! Onze kantoren zijn gesloten van 24 december tot en met 1 januari.

Contacteer ons